Instructie

image

Er bestaat de mogelijkheid om bij mij les te volgen. Het begeleiden van combinaties is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Het geeft voldoening om andere verder te helpen en om te zien hoe de paarden en/of pony’s steeds beter gaan lopen. En paard en ruiter daardoor steeds meer een combinatie worden.

Momenteel ben ik ook nog niet in het bezit van een diploma, maar het is de bedoeling om dit in de nabije toekomst wel te gaan halen.

Ik geef les aan zowel wedstrijd- als recreatieruiters, ik vind het belangrijk dat zowel ruiter als paard plezier hebben en houden in het rijden en vanuit dat oogpunt geef ik ook les. Telkens wordt er gewerkt vanuit de basis en van aanspanning naar ontspanning gaan we steeds een stapje verder.

Daarnaast ben ik erg gemotiveerd en gespecialiseerd in het werken met mensen die angst hebben gekregen met rijden of erg onzeker zijn. Door met ontzettend veel rust, vertrouwen en controle te werken probeer ik de band tussen paard en ruiter weer te herstellen, zodat het plezier weer wordt teruggevonden. Iedere combinatie bewandeld daarin zijn eigen weg, in zijn eigen tijd, want iedereen en ieder paard is uniek.

Het is mogelijk om naar mij toe te komen voor les, ik beschik over een gedraineerde buitenbak van 20*60. Ook is het nu nog mogelijk om op locatie les te krijgen.

 

Geef een reactie