Aan- en verkoopbegeleiding

Zoekt u hulp bij het aankopen over verkopen van uw pony of paard? Wij kunnen u helpen!

Aankopen van een pony of paard

Het aankopen van een pony of paard kan een spannende, en zeker ook leuke, gebeurtenis zijn. Stephanie Kox is door, jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het koppelen van het juiste paard aan u, als ruiter. De voorbereiding is belangrijk om verkeerde aankopen te voorkomen. Het is belangrijk om goed te weten hoe u rijdt, wat uzelf wilt bereiken en wat voor type paard daarbij past.

We komen er vaak achter dat mensen niet goed weten wat ze zoeken. Samen met u proberen wij daarachter te komen, zodat we uw droompaard kunnen vinden! U koopt immers een paard om daar voor langere tijd plezier van te hebben, het is tenslotte (meestal) hobby.

Stephanie zal voor u paarden gaan zoeken en selecteren. Daarna kunnen wij helpen bij het proefrijden/filmen, en het verdere aankoopproces, denk hierbij aan onderhandelingen, keuring, koopcontract en vervoer.

Heeft u zelf een paard op het oog, dan kunnen wij dit paard voor u bekijken, beoordelen en een advies geven door middel van een videobeoordeling. Desgewenst kunnen wij het door u gevonden paard samen met u gaan bekijken.

Wilt u meer informatie dan kunt u het beste contact met ons opnemen zodat wij dit gezamenlijk kunnen bespreken.

Verkopen van een paard of pony

Stephanie Kox neemt u alle zorgen uithanden! Met onze verkoopbemiddeling nemen wij al uw zorgen uit handen omtrent de verkoop van uw pony of paard.

Allereerst is het belangrijk om zaken van te voren goed met elkaar af te stemmen. Daarvoor hebben wij alle mogelijke informatie van uw paard nodig. Wat betreft het verkopen van uw paard zijn er meerdere mogelijkheden, van enkel opnemen in ons verkoopbestand, tot het maken van foto/filmmateriaal, en tenslotte het hele verkoopproces uit handen nemen.

Wanneer wij het gehele verkoopproces uit handen nemen, dan zetten we het paard er optimaal voor, trainen het paard, maken foto’s en video’s en bieden het paard, aan de best passende doelgroep, te koop aan. We zoeken voor uw maatje het best passende tehuis.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor aankoop- of verkoopbegeleiding van uw pony of paard. info@stephaniekox.nl / +31 622466219 (Whatsapp is ook mogelijk!)