Dressuur Echt

Afgelopen zondag zijn Westlife en ik gestart op de wedstrijd in Echt in de klasse Z2, deze werd in handicap verreden met de klasse Z1, waardoor het een grote ring van 30 werd. Ons doel was om weer ontspannen te kunnen losrijden en een mooie voorwaartse proef te laten zien. Het eerste doel hebben we zeker gehaald, het losrijden ging prima. Ook in de ring deed Westlife, daar waar andere paarden kijkerig werden, goed zijn best. Natuurlijk was de proef nog niet helemaal vlekkeloos, maar ik kon blijven schakelen en had nog tijd over om na te denken in de proef zelf. Dus kwam ik deze keer tevreden de ring uit. Toch vielen de punten van de jury enigzinds tegen, we kwamen net niet op 60% uit.  Over de gehele linie lagen de percentages wel heel dicht bij elkaar, want de winnaar had slechts 63%.