Indoorseizoen ten einde, laat dat outdoorseizoen maar komen!

Half maart gingen we nog naar de Brabanthallen om daar het evenement Indoor Brabant bij te wonen. We zagen hier weer veel fijne en goede combinaties rijden in de wereldbeker dressuur kür. Ook hebben we natuurlijk het afscheid van Anky en Salinero bijgewoond.

Diezelfde week stond een uitje naar de grootste paardensportbeurs ter wereld, de Equitana in Essen op de planning, hier hadden we weer uitgebreid de mogelijkheid om de nieuwste facilteiten voor paard en ruiter te bekijken.

De laatste indoorwedstrijd van het seizoen zijn we gestart in Uden waar in beide proeven winstpunten wisten te behalen. Om het outdoorseizoen ook goed van start te kunnen gaan zijn we nog naar de les gegaan bij Jenny Schreven, hier werd met name gewerkt aan de wissels en aan de halve piroutte.

westlifeenpap