Super gereden op de Limburgse Kampioenschappen

Afgelopen weekend werden de Limburgse Kampioenschappen voor paarden in alle klasses en de hoogste pony klasses verreden op de locatie manege Daaldershof in Oirsbeek. Wij waren hier nog nooit eerder geweest, en hoewel het parkeren wat krap was, had de organisaties alles prima voor elkaar!

Stephanie kwam met met Westlife in de klasse Z2 paarden aan start. Zij mochten vroeg in de rubriek, als tweede, de baan binnenrijden. Het hele indoorseizoen wisten zij redelijk constante prestaties neer te zetten. Stephanie en Westlife lieten zich goed zien in de proef die werd beoordeeld door maar liefst drie juryleden. Alleen in de twee hoogste klasses (Z2 en ZZ-licht) werd naast de normale proef een finale proef in de vorm van een kür op muziek gevraagd, hierin mochten enkel de beste 4 combinaties van start. Helaas voor Stephanie kwamen zij net 2 puntjes te kort om bij de beste 4 te eindigen, desalniettemin waren zij heel tevreden met een 5e plaat, in dit sterke deelnemersveld, met een totaal aantal van 663 punten. (65%)

Stephanie feliciteert de kampioen in de klasse Z2 (tevens kampioen in het Z1) Zinzi Aegten met haar paard Power Star.

Helaas is er geen foto of filmmateriaal beschikbaar