De beste wensen voor 2013!

2012 was voor ons ook weer een jaar om niet te vergeten! Aan het begin van het jaar kwamen Westlife en ik weer aan start op de Limburgse Kampioenschappen in de klasse Z1.  Vlak daarna reden we een ontzettende leuke en leerzame clinic van Jenny Schreven.

Op sportief vlak kwamen de wedstrijden even op een lager pitje te staan in de zomerperiode, dat was jammer, maar thuis ging de verbouwing aan onze droomboerderij stug door. Maar op 1 november konden we wel zeggen dat ons huis zowel boven als beneden grotendeels klaar is en dat we ons nu lekker bezig kunnen houden met de inrichting.

In de zomerperiode bleven we natuurlijk wel gewoon door trainen, zodat we in het indoorseizoen weer fris van start konden gaan.  Ik besloot om Westlife in de klasse Z2 te starten, thuis lukten de wissels goed en hij leek er klaar voor te zijn. En dit is in niks tegenvallen want we gingen goed van start in deze klasse, waarin we al enkele winstpunten en prijzen wisten te behalen. Op naar de kampioenschappen!

Stukje bij beetje zijn er ook verschillende dingen bijgekomen bij de paardenstallen en alles daaromheen. Het fijnste is natuurlijk om een rijbak te hebben die zeer goed draineert, mooi is afgewerkt met een hekwerk en een beukenhaag en niet onbelangrijk ook verlicht is met deze donkere dagen.

Maar het mooiste cadeautje van 2012 wil ik zeker niet vergeten: onze Floyd. Inmiddels alweer een puber ridgeback pup van 9 maanden.