Limburgse Kampioenschappen

Met een hengstige merrie en een ruin die soms denkt nog hengst te zijn had ik op de Limburgse Kampioenschappen mijn handen vol aan de paarden. Go Go Vivaldi moest al vroeg in zijn ring van start in de klasse M1, hij liep een proef met hele mooie onderdelen, maar maakte ook een foutje in de contragalop. De punten bleven wat achter t.o.v. de rest van het seizoen, en met 65% eindigden we op een 10e plaats. Ivy Blue Donja liep op dit kampioenschap pas haar 5e wedstrijd in het M2, op het voorterrein had zij wat last van spanning, maar in de proef herpakte zij zich uitstekend, ookal was de tank toen wel leeg. Met de laagste score tot nu toe (net geen 65%) stond ook zij op een 10e plaats.

Charlotte Ludin reed haar Tammy ook naar een mooie top10 klassering in de klasse B dressuur. En bij de pony’s reden Suus Pfennings en Lieke van Wylick in de klasse AB-B springen ook netjes rondjes rond.