Testruiter van een nieuwe generaties pads

Voor het eerst is er op het gebied van de paardensport een pad ontwikkeld waarbij uitgebreide drukmetingen zijn verricht. Een team van technici, veterinairartsen, een wetenschapper van een academisch ziekenhuis en een gerenommeerd zadelmaker heeft met behulp van ruimte -en luchtvaarttechnieken deze unieke en prestatiever- hogende pad ontwikkeld. Deze pad is uitermate geschikt bevonden voor alle disciplines van de paardensport, voor zowel de topsporter als de hobbyist! Deze handgemaakte pad heeft bijzondere eigenschappen op het gebied van:

Ademende structuur

De pad is opgebouwd uit enkele ademende lagen van drie dimensionaal geweven polyestervezel. Vanwege deze weeftechniek ontstaan honderdduizenden schokbrekers over het gehele oppervlak. Door de ventilatie in de open structuur zal er minder hittestapeling plaatsvinden onder het zadel. Hierdoor blijft de paardenrug aanzienlijk droger waardoor er minder drukplekken op de paardenhuid optreden en het aantal rugklachten sterk zal afnemen. Ook de constante druk van de ruiter bij alle disciplines van de paardensport zal goed over de rug verdeeld moeten worden. Bij de Sedelogicpad vindt de verdeling van de druk zeer gelijkmatig plaats als gevolg van deze bijzondere weeftechniek.

De Pad is licht van gewicht en varieert tussen de 370 en 440 gram evens neemt de polyestervezel geen vocht op, waardoor hij ook tijdens het rijden licht van gewicht blijft. Verder is de pad machinewasbaar op 30c Celsius, komt er bijna droog uit en behoudt na vele wasbeurten hun kwaliteit.

Uit eigen ervaring:

Stephanie rijdt nu sinds twee weken met deze pad en is hier erg over de spreken, de drukverdeling op de rug is beter geworden. Wanneer het pad onder het zadel ligt voelt de ligging van het zadel nog stabieler en de paarden lijken nog beter hun rug te kunnen welven.

Voor meer informatie of om een pad te kopen zie: http://forstyle-to.com/nl/

 

\Because this really Works