Maandelijks archief: januari 2020

Today’s Links

Digest powered by RSS Digest

Today’s Links

Digest powered by RSS Digest

Today’s Links

 • [FOTO] Jumping Amsterdam; het springen op zaterdag in beeld
  Zoals in het verslag van de dressuur beloofd, hebben jullie nog een verslag van het springen tegoed. Hierbij dus een fotoverslag van de drie rubrieken die in de RAI verreden werden op zaterdag.

  De eerste rubriek is de Marc Boers Flower Export Prijs. Een internationale, progressieve rubriek over een hoogte van maximaal 1.45m met een joker. Dit …

Digest powered by RSS Digest

Today’s Links

Digest powered by RSS Digest

Today’s Links

 • Erkende hengst Kannan overleden
  De KWPN-erkende hengst Kannan is deze week in Frankrijk overleden ten gevolge van een hartstilstand. Stempelhengst Kannan werd 28 jaar oud.

  Voltaire-zoon Kannan werd gefokt door Marietje en Wobbe Kramer uit hun Nimmerdor-dochter Cemeta. Hij bracht de eerste vier jaar van zijn leven bij Stal Kramer in Oud-Beijerland door, maar stond inmiddels al …

 • GLOCK’s Total US zegeviert ook in kür op muziek
  Afbeelding
  Edward Gal & GLOCK's Total US. Foto: Marjo

  Na de Prix St. George …

Digest powered by RSS Digest

Today’s Links

 • Werth pakt wederom de overwinning bij Jumping Amsterdam
  Zojuist is in de RAI Amsterdam de FEI Dressage World Cup Qualifier 2019/2020 verreden. Vandaag stond de kür op muziek op het programma. Gisteren werd de Grand Prix verreden. Hier hebben vijftien combinaties zich geplaatst voor vandaag.

  Net zoals de voorgaande jaren, is het Isabell Werth die met Weihegold OLD (Blue Hors Don Schufro x Sandro …

 • [BLOG] Op naar de hengstenkeuring
  Ik had jullie beloofd dat ik wat verhaaltjes ging schrijven over mijn paarden en de Belgische trekpaarden die mijn Engelse vrienden zo fijn vergezellen. Deze keer zijn die laatste dikbillen aan de beurt!
  Afgelopen zaterdag was namelijk in Lunteren de Hengstenkeuring van het KVTH. Ik draai al enkele jaren mee op keuringen en prijskampen in België …
 • Eerste editie Bokt Kunstbokaal komt eraan
  We vonden het achter de schermen tijd voor wat nieuws. Naar aanleiding van de veulenverkiezing afgelopen jaar zijn er wat ideeën gaan spelen voor een nieuwe jaarlijkse wedstrijd, hieruit is uiteindelijk de Bokt Kunstbokaal gekomen. Na een aantal weken voorbereiding en vormgeving is het nu bijna zover, jullie kunnen je bijna aanmelden voor de …
 • [FOTO] Jumping Amsterdam vrijdag
  De eerste maand van het nieuwe jaar staat wat evenementen betreft toch altijd wel in het teken van Jumping Amsterdam. Omdat ik er al een hele lange tijd niet was geweest werd het wel weer eens tijd. Best een last minute beslissing waardoor de vrijdag eigenlijk de enige dag was die paste in mijn agenda. De vrijdag werd het dus!

  De dag begon …

 • Kijktip NOS zendt Wereldbeker kür en springen live uit
  Afbeelding
  Jeroen Dubbeldam op Jumping Amsterdam 2019. Foto door aniek1985

  Op Jumping …

 • [FOTO]De dressuuravond van Jumping Amsterdam in beeld
  De donderdagavond van Jumping Amsterdam stond in het teken van de dressuur. Aan het begin van de avond hadden de Grand Prix combinaties de mogelijkheid om te trainen in de hoofdring en hun paard zo alvast te laten wennen aan de wedstrijdbaan.

  Ook dit jaar is Isabell Werth weer van de partij in Amsterdam met haar merrie Weihegold OLD.
  <img …

 • Kijktip: Anky vanavond in talkshow Op1
  Afbeelding
  Anky van Grunsven. Foto: Kit Houghton / FEI

  Anky van Grunsven schuift vanavond aan …

Digest powered by RSS Digest

Today’s Links

Digest powered by RSS Digest

Today’s Links

 • Paard in nood wil Texelse Konikpaarden redden
  De paarden die op Texel weg moeten, worden wellicht gered. Dit dankzij de stichting Paard in Nood Spanje. Dat heeft Laura Hoitsema van Paard in Nood laten weten. De stichting heeft al een deel van de paarden uit Lelystad opgevangen, men wil nu ook paarden die op Texel waren geplaatst opvangen.

  Ze laten weten dat als staatsbosbeheer belt het …

Digest powered by RSS Digest

Today’s Links

Digest powered by RSS Digest