Maandelijks archief: september 2019

Go Go Vivaldi maakt winnend Z1 debuut

De week na de kampioenschappen besloten we Go Go Vivaldi (v. Vivaldi) direct te starten in de klasse Z1 drs in Someren. Hij lijkt gemaakt te zijn voor het werk in de grote ring, met in de eerste proef net geen 65% en in de tweede proef al ruim 66% wist hij een tweede en eerste prijs te behalen in deze rubriek.

On Fire Donja D-OC

Bijzonder blij zijn we om te kunnen melden dat On Fire Donja inmiddels haar eerste predicaat heeft behaald, namelijk het D-OC predicaat. In de toekomst zullen wij haar evengoed nog op de foto’s zetten, maar voorlopig loopt ze nog even hier in de wei en over een paar weken zal ze naar de opfok vertrekken.

Limburgse Kampioenschappen

Met een hengstige merrie en een ruin die soms denkt nog hengst te zijn had ik op de Limburgse Kampioenschappen mijn handen vol aan de paarden. Go Go Vivaldi moest al vroeg in zijn ring van start in de klasse M1, hij liep een proef met hele mooie onderdelen, maar maakte ook een foutje in de contragalop. De punten bleven wat achter t.o.v. de rest van het seizoen, en met 65% eindigden we op een 10e plaats. Ivy Blue Donja liep op dit kampioenschap pas haar 5e wedstrijd in het M2, op het voorterrein had zij wat last van spanning, maar in de proef herpakte zij zich uitstekend, ookal was de tank toen wel leeg. Met de laagste score tot nu toe (net geen 65%) stond ook zij op een 10e plaats.

Charlotte Ludin reed haar Tammy ook naar een mooie top10 klassering in de klasse B dressuur. En bij de pony’s reden Suus Pfennings en Lieke van Wylick in de klasse AB-B springen ook netjes rondjes rond.