Maandelijks archief: mei 2018

Katniss Donja PROK

Inmiddels heeft Katniss Donja (v. Johnson) ook haar PROK predicaat mogen ontvangen. Eerder werd zij al goed beoordeeld voor de sport!

Katniss zal binnenkort gedekt worden en door haar jeugdige voorkomen pas later dit jaar zadelmak gemaakt worden.

 

Derde prijs selectie

Besloten werd om ook een aantal selecties met Ivy Blue Donja te rijden. In Baarlo reed ze voor het eerst mee op gras, en pas haar tweede wedstrijd, met 197 punten won ze een mooie derde prijs in het L1.

5063CAD3-9D9B-4DC7-8D1C-A4835F6B7BA2

De week erna scoorde Liesbeth Ludin weer goed met haar Tammy door een tweede prijs te winnen in de klasse DB met 193,5 pnt.

Wedstrijddebuut met Ivy Blue Donja

Thuis werd er steevast doorgetraind om ons debuut te maken in de klasse L1 met ons eigengefokte Ivy Blue Donja. Op de wedstrijd in Someren 14 apr jl wist Ivy een prima indruk achter te laten. Met 200,5 en 199,5 won ze beide proeven een tweede prijs!

0FB0348E-54E8-4C79-BB91-6A06478BDEC3

Een week hiervoor wist Kyra de Heus met haar Vivo in de klasse C-L2 een mooie eerste prijs te behalen, daarmee won zij ook de selectie. Liesbeth Ludin scoorde 196 pnt in de klasse DB met Tammy en mocht een 6e prijs mee naar huis nemen. Christiaan Ludin kreeg de complimenten met het bixie rijden met Tammy, op naar het B!

2018 allang ingerold

Het wordt tijd voor een nieuws up-date, maar eerst nog een korte terugblik op 2017.

Met Fifty Shades beleefde ik twee goede seizoensn in de klasse Z1 dressuur. Zowel indoor als outdoor kwamen we aan start op de Limburgse Kampioenschappen. En mochten we ook een mooie 5e prijs ophalen! De eerste winstpunten in het Z2 werden ook gehaald. Ondertussen werd ons eerste gekochte veulen Goldpoint verkocht. En verschillende lesklanten wisten zowel thuis als op wedstrijd hun doelen te behalen. #trots

Bijzonder was ook dat Ivy Blue Donja (v. Charmeur) haar eerste veulen kreeg, Magnetic Power (v. Electron).

2018 begon helaas minder leuk. Fifty Shades werd geopereerd aan koliek. Inmiddels is hij weer in training en brengen we hem weer terug op niveau. Voorlopig dus even geen wedstrijden.