Maandelijks archief: oktober 2017

Goede prestaties lesklanten

Afgelopen weken wisten lesklanten weer goede prestaties neer te zetten. Kyra de Heus reed met El Vivo in de klasse CL2 vorige week naar een eerste prijs met 196,5 punt en deze week naar een 3e plek in de selectie en een eerste prijs in de tweede proef. Marjo van Nieuwenhoven startte met Eemy in de klasse B en reed met vier dikke winstpunten twee keer naar een derde prijs. Veronique van Neer won met springen twee x prijs in de klasse L met Chrystal Z.

image

Vernieuwingen op stal

Op stal proberen we onze faciliteiten up-to-date te houden en steeds weer uit te breiden. Onlangs plaatsten we een dressuurspiegel, vernieuwde we de zadelkamer en kregen we licht in de stapmolen!

 

 

Magnetic out, Katniss in

De tijd van afspenen was gekomen en inmiddels is Magnetic Power (Electron x Charmeur) vertrokken om samen met een vriendje op te groeien.

image

 

Daarvoor in de plaats is Katniss Donja (Johnson x Obelisk) weer terug gekomen op stal. Met Katniss beginnen we nu alleen met wat basiswerk. Volgend voorjaar maken we haar dan zadelmak en zal ze waarschijnlijk gedekt worden.

image

Fifty Shades Z2 geklasseerd!

Met twee keurige scores van rond de 61% maakte Fifty Shades en Stephanie een prima debuut in de klasse Z2 dressuur. Komende weken worden gebruikt om nog verder te finetunen en zullen we nog enkele wedstrijden meenemen om ritme te houden.

image

Kyra de Heus wist met El Vivo de eerste winstpunten in de klasse C-L2 te halen. Sanne vd Loo behaalde keurige winst in de klasse EL1 tijdens hun eerste wedstrijd in deze klasse. Terwijl Kelly Engels, Charlotte Ludin en Liesbeth Ludin super mooie winstpunten haalden in de klasse B dressuur. Veronique van Neer sloot het outdoorseizoen goed af met een 0 ronde in het L springen en begon indoor goed met slechts een balkje in deze klasse.