Maandelijks archief: juli 2017

Goede generale voor het LK

Op de zeer mooie wedstrijd in Stramproy wisten Stephanie Fifty Shades er weer vooraan bij te rijden in de klasse Z1. In de eerste proef wonnen zij een 4e prijs met 218 punten en in de tweede proef zelfs nog een tweede prijs ondanks dat de proef nog wat foutjes kende.

Maxime van Oijen won met Galandra een 3e prijs in de klasse B dressuur in de Peelbergen.

Proficiat!

Fokkers Gogo op bezoek

image

Afgelopen week een bijzonder moment toen de fokkers van Go go vivaldi (Vivaldi x Balzflug) op de koffie kwamen om Gogo nog eens te zien. Gogo werd opgevoed door een pleegmerrie toen z’n eigen moeder snel na de geboorte kwam te overlijden.

image Moeder Sylvana

Uit deze lijn komen verschillende succesvolle nakomelingen, waaronder de hengst DSM Cool 2 Johnson (v. Johnson) die onder Sander Marijnissen succesvol Lichte Tour loopt en gezien wordt als een potentieel Grand Prix paard.

image Halfbroer DSM Cool 2 Johnson als 3jarige

 

 

 

 

Geselecteerd voor het LK

Stephanie en Fifty Shades wisten zich op het randje te selecteren voor de Limburgse Kampioenschappen in de klasse Z1.

Van de lesklanten die selecties hebben gereden komt Kyra de Heus met El Vivo aan start in de klasse C-L1 en heeft Veronique van Neer zich geselecteerd in de klasse B springen bij de paarden.

Tevens wist General Lee zich, wederom als kringkampioen klasse B, ruimschoots te selecteren met Amber Louwhoff.

De Limburgse Kampioenschappen worden op 5/6 augustus verreden in Sevenum.!

Vandaag kleurt rood

Vandaag kleurden de lintjes op stal rood. Op de wedstrijd in Asten-Heusden scoorden Fifty Shades in de klasse Z1 twee x goed en won in beide proeven een tweede prijs met 65% en 61%.

Kyra de Heus deed het zelfde op de wedstrijd in Someren. Bij haar debuut in de klasse CL2 met Priamos S scoorde ze 185 pnt en een tweede prijs. Met El Vivo won ze een tweede prijs in het CL1 met 195 pnt.

Romy Ticheloven reed naar 78 stijlpunten en een 6e prijs met Nairobi in de klasse B springen in de Mortel.

Fifty Shades back on track

Nadat we met Fifty Shades even een wat mindere periode tegen kwamen, stond hij op de wedstrijd in de Boekend weer z’n mannetje. De eerste proef in de klasse Z1 werden we nipt ex-aequo tweede met 64,67%, de tweede proef was de overwinning aan ons met 65,33%.

Dit weekend wist Kyra de Heus ook een mooie eerste prijs te winnen met haar Priamos S in de klasse C-L1. Maxime van Oijen en Marjo van Nieuwenhoven vormen nog relatief nieuwe (wedstrijd)combinaties met hun paarden em wisten al mooie winstpunten te behalen in de klasse B.

Foto up-date

De laatste weken was het betreft de wedstrijden rustiger, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. Er werden verschillende paarden geboren, zadelmak gemaakt, doorgetraind of verkocht.