Maandelijks archief: april 2017

Weer prijs voor Fifty Shades

Tijdens de Langeboomse kampioenschappen wist Fifty Shades een tweede prijs met 65,6% te winnen in de klasse Z1 dressuur. De proef kende een aantal hoogte maar ook enkele mindere punten. Het was weer de eerste outdoor die we op gras verreden, ondersteund door het fantastische klick and ride systeem van schroeven draaien waren we daar zo weer aan gewend.

image

Ondertussen wist Kyra de Heus twee C-L1 proeven op naam te zetten. De ene proef won ze met 189 punten met Priamos, terwijl ze de andere proef overtuigend wist te winnen met El Vivo met 213 punten!

Proficiat!

Vrolijk Pasen met een speciaal cadeautje!

Special delivery. Zaterdagmiddag besloot Ivy Blue Donja (PROK v. Charmeur x ster sport ibop prok v. Obelisk) dat ze best in de wei kon bevallen. Gelukkig waren we in de buurt, en met een klein handje eenmaal op weg geholpen stond er  een prachtig vlot hengstveulen van de hengst Electron ( Ampere x Fidermark) op de wereld. Precies zoals besteld, dkbruin met twee witte voetjes achter.

Maak kennis met Magnetic Power 

image image

Dubbel oranje voor Fifty Shades

In Ewijk liet Fifty Shades zich weer goed voorstellen door Stephanie in de klasse Z1.Met een score van 64,6% en in de tweede proef zelfs 67,6% wisten zij beide proeven de eerste prijs mee naar huis te nemen. Waarbij zij de tweede proef ook nog een ruime voorsprong van 18 punten hadden!

Het commentaar van de jury was ook leuk: correct gereden paard, werk aan impuls. En keurige proef. Je werd steeds beter naarmate de proef vorderde. Zo doorgaan. 💪🏻

image

 

Mascotte

Sinds een kleine twee maanden is mini-shet Buddy de nieuwe mascotte bij ons op stal. Met z’n 4 jaar is hij nog jeugdig, heel braaf en maar afentoe shet(eigen)wijs.

image

 

Foto up-date

De afgelopen maanden waren wat betreft de wedstrijden even rustig, maar dat betekeng niet dat we stil hebben gezeten. Een foto verslag van de afgelopen twee maanden: