Maandelijks archief: februari 2017

LK paarden met zilveren randje

Op de Limburgse Kampioenschappen paarden wist Stephanie met Fifty Shades (v. Zizi Top) een zeer sterke proef neer te zetten in de klasse Z1. Tevreden en met een gevoel van “het had nu niet beter gekund” kwamen zij de ring uit. Een mooie score van dik 65% was het resultaat, maar helaas was dat net niet genoeg om in de top10 te komen. Een geringer juryverschil had het verschil kunnen maken, 234, 224 en 213. We hadden gewoon nog beter moeten rijden. Filmpje volgt! Foto’s by Picture Pure

image image

In de klasse B wist ons vorig jaar verkochte paard General Lee (v.Zizi Top) de reserve-titel op te eisen met Amber Louwhoff na het rijden van een mooie constante proef. Op de Overijsselse kampioenschappen wist een ander door ons verkocht paard, Clinton (v. Don Lauries Hit) zich te manifesteren en won overtuigend de hoogste klasse, ZZ-licht, met Louanne Eenkhoorn. Beide succes op de Nederlandse Kampioenschappen!

image image

In dat zelfde weekend wist pony ruiter Kyra de Heus het Winterfestijn in de Mortel klasse CB op naam te zetten met haar pony El Vivo, in de finale daarna stonden zij op een mooie 6e plaats.