Maandelijks archief: december 2016

Geselecteerd voor het LK

Stephanie heeft zich met Fifty Shades voor de 5e x op rij geselecteerd voor de Limburgse Kampioenschappen. Deze worden 27/28/29 januari verreden in Reuver. Met Go go vivaldi staat ze reserve in de klasse L2.

Van de lesklanten die selecties rijden wist Kyra de Heus zich met beide pony’s, Priamos en El Vivo, te selecteren in de klasse CB dressuur.

Tevens wist General Lee, het paard wat we een half jaar geleden verkochten, zich met zijn nieuwe amazone als kringkampioen klasse B zich te selecteren voor de Limburgse Kampioenschappen.

Fijne feestdagen!

image

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sprankelend 2017! Let’s shine!

Stephanie en Fifty Shades hebben zich voor de 5e x op rij geselecteerd voor de Limburgse Kampioenschappen.

 

Super constante verrichting

Fifty Shades blijft ook dit seizoen weer super constant. Met 67,21% kwamen we 1 puntje te kort voor de overwinning, en was een 2e prijs ons deel in de klasse Z1 in Helden die als selectiewedstrijd kring midden gold. Gogo bleef ook nog in de top10 in de klasse L2, met een winstpunt op zak mocht hij weer mee naar huis.
image

Kyra de Heus reed weer een uitstekende wedstrijd en wist deze x de wedstrijd in Someren in de klasse CB met Priamos op naam te zetten met een mooie score van 206 punten!