Maandelijks archief: november 2016

Beide boys in de prijzen

Op onze eigen selectiewedstrijd dressuur in Reuver won Stephanie met beide paarden een 5e prijs. Met Go go vivaldi scoorde ze een keurige 201 punten in het L2. Fifty Shades voelde minder fijn als anders maar kreeg 65% in de klasse Z1.

Foto’s by Robins Horsepictures

image image

Kyra de Heus won op de wedstrijd in Uden een eerste prijs in de klasse CB met El Vivo met 193 pnt. Proficiat!

Fifty Shades maakt weer progressie

Op de wedstrijd in Overasselt startte Stephanie Fifty Shades (v. Zizi Top) in de klasse Z1. En ook deze wedstrijd maakte ze weer progressie. Met scores van 66,7% en 67,9% wonnen zij twee x de tweede prijs.

Op de wedstrijd in Someren won Kyra de Heus met El Vivo in de klasse CB twee maal haar proef met scores van 202 en 197,5! In Nederweert op de selectiewedstrijd reed Sanne vd Loo Giovanna in de klasse EB naar 204,5 punt en de eerste prijs. Cynthia Brauer maakte met haar paard Wico haar debuut in de klasse M1 in Asten-Heusden en reed naar de derde prijs met 190 punten. Terwijl Charlotte Ludin het oefenspringen 90cm met Oxbow Waikatos won! Proficiat!

Prijs in het Z

Op de selectiewedstrijd in Baexem reed Stephanie met Fifty Shades naar een mooie score van 67,4%, hiermee wonnen zij een 4e prijs in de klasse Z1. Met maar 1 punt verschil met nummer 1 lag de kopgroep dicht bijelkaar! Stephanie blikt tevreden terug op de progressie die Fifty Shades in slechts drie Z proeven laat zien, we hopen deze stijgende lijn vast te houden.

image

Veronique van Neer won met haar schimmel een 4e prijs in de klasse BB springen te Helden. Proficiat!