Maandelijks archief: oktober 2016

Ook Goldpoint wint indoordebuut


De vos Goldpoint (v. Westpoint) die we als veulen kochten maakte vandaag zijn indoordebuut in de klasse L1, vrijwel zonder spanning liep hij door de proefjes heen. En met een hoge 203 en 212 punten wist hij in beide proeven de overwinning naar zich toe te trekken.

‘S Middags nam Stephanie met Go go vivaldi deel aan de selectie voor het Dressage stable Schreven competition team. Hij liet zich als een echte matcho zien (en horen). Binnenkort krijgen we bericht of we hiervoor geselecteerd zijn!

Ook leerlingen reden dit weekend in de prijzen. Kyra de Heus wist heel knap met 192,5 een derde prijs te winnen met Priamos op de selectie in de klasse CB, met haar andere pony El Vivo kwam zij hier vlak achteraan! Vorig weekend won zij nog met El Vivo in de klasse CB in de Mortel.

Bianca Lemmen deed het uitstekend op haar tweede wedstrijd met Zanos in de klasse B paarden, met 2x 203 punten wonnen zij ook twee keer deze klasse.

Proficiat!

 

 

Go go vivaldi wint indoordebuut

Stephanie won dit weekend met de jonge Go go vivaldi (v. Vivaldi) een L2 proef met 202 punten op de wedstrijd in Helden. De jury schreef: “Een leuke combinatie”

image

Enkele lesklanten wisten zich ook weer uitstekend te profileren. Jaydee Janssens won de springcompetitie op Geldrop Hippique in de klasse CL. Bianca Lemmen maakte haar wedstrijddebuut met haar paard Zanos in de klasse B en scoorde zelfs over de 65%! Resi Litjens maakte haar debuut in de klasse L1 met Gilona en haalde de eerste winstpunten al binnen. En tenslotte maakte Liesbeth Ludin haar dressuurdebuut in de klasse DB met haar drachtige pony Tammy, ook zij kwamen met twee knappe winstpunten thuis.

Super Z1 debuut

Op het grote concours Geldrop Hippique maakte Stephanie en Fifty Shades hun Z1 debuut. Steady als altijd reden zij door de proef, met nog genoeg ruimte voor verbetering wonnen zij in de gecombineerde Z1/Z2 rubriek een 3e prijs (2e vh Z1) met 64,7%!

image

Afgelopen weekend wist Jaydee Janssens met Cartier weer een oranje lintje te winnen in de klasse CL met springen. En Sanne vd Loo won met haar Giovanna in de klasse DE-B een 1ste en 2e prijs met royale punten. Nog een compliment voor Romy Ticheloven die een keurig debuut maakte met de net zadelmakke Calibera in de klasse B dressuur en mooi 2e werd. Proficiat!