Maandelijks archief: september 2016

Belfeldse kampioenschappen

Tijdens de Belfeldse kampioenschappen mocht Stephanie de super stoere C-pony El Vivo lenen van Kyra de Heus om een M2 te rijden, zonder te oefenen scoorden ze 191 punten!

Tijdens deze wedstrijd werd Kyra de Heus met haar pony Priamos zowel dressuur alsook allround kampioen. En ze wist een 3e prijs te veroveren met El Vivo. Liesbeth Ludin werd springkampioen en 2e bij de dressuur met Tammy, terwijl zus Charlotte Ludin met Oxbow knap 4e werd.

image

 

Een week voor deze wedstrijd wist Kyra de Heus weer mooi in de prijzen te rijden met El Vivo en met dubbele punten thuis te komen. Springkanon Jaydee Janssens maakte met haar Cartier haar debuut in het CL springen en kon al eerste prijzen mee naar huis nemen.

 

 

Verslag Limburgse Kampioenschappen

 

Op de Limburgse Kampioenschappen kwam Stephanie aan start met twee paarden. In de klasse L2 maakte Go go vivaldi zijn debuut op een kampioenschap, onverstoorbaar door de vele paarden, vlaggen en het springen liep hij zijn nog niet foutloze proef. Trots op hem om met vlag en wimpel te slagen voor deze ervaring.

Fifty Shades heeft een top M2 seizoen achter de rug met vrijwel alleen maar top 3 klasseringen. Het LK sloten we af met een mooie 7e plaats.

Foto’s by Astrid Merkx fotografie

image image image image image

Ook alle leerlingen deden het top. Sanne Van de Loo en Kyra De Heus die heel netjes hun proefjes reden in het DEB en CB. En Jaydee Janssens die met springen gewoon ff dikke 9ens scoorde en daarmee reserve kampioen werd in het CB! En Resi Litjens maakte met haar paard Gilona ook een mooi debuut in de klasse B paarden op het LK.