Maandelijks archief: juli 2016

Fifty Shades wint generale

Fifty Shades wint zijn laatste wedstrijd voor de kampioenschappen in de klasse M2 met 199 punten. “Hij ging goed, maar het kan nog beter” aldus Stephanie.

Volgend weekend worden de Limburgse Kampioenschappen verreden in Reuver. Stephanie komt hier aan start met Fifty Shades in de klasse M2 en met Go go vivaldi in het L2.

 

 

Tweede prijs met Fifty Shades

Op de wedstrijd in Heibloem won Fifty Shades in de klasse M2 een 2e prijs met 192,5 punt. Go go vivaldi moesten we helaas afmelden door een gehechte hoofdwond.

Resi Litjens scoorde weer twee mooie winstpunten in de klasse B met Gilona, net als Kyra de Heus die haar debuut maakte met de knappe El Vivo in de klasse CB. Jaydee Janssen won met Cartier een 4e prijs in het CL springen.

Beide paarden geselecteerd voor LK

Stephanie wist zich met beide paarden te plaatsen voor de Limburgse Kampioenschappen. Met Fifty Shades (v. Zizi Top) in de klasse M2 en met Go go vivaldi (v. Vivaldi) in de klasse L2.

Leerlingen die zich hebben geplaatst:

*Romy Ticheloven met Cigarillios Z in de klasse L1
*reserve Resi Litjens met Gilona in de klasse B
*Jaydee Jansen met Cartier in de klasse CB springen
*Kyra de Heus met Priamos in de klasse CB dressuur

De Limburgse Kampioenschappen zullen, net als vorig jaar, verreden worden in Reuver op 7 augustus.

Goede resultaten van leerlingen

Verschillende leerlingen van Stephanie wisten de afgelopen weken prijs te rijden.

Romy Ticheloven startte Cigarillios Z voor het eerst in de klasse L2 en stond met 187,5 punt op een mooie 5e plaats. Resi Litjens wist met haar paard Gilona de stijgende lijn vast te houden en won een 6e prijs met 199,5 punt in de klasse B. Jaydee Jansen, die ik dressuurmatig begeleidt, wist met haar pony Cartier in de klasse CB springen enkele malen prijzen weg te kapen.

Gefeliciteerd dames!