Maandelijks archief: mei 2016

Derde selectie gewonnen

In Baarlo werd de derde selectiewedstrijd verreden. Met een score van 69,7% wist Stephanie de M2 rubriek met de altijd werkwillige Fifty Shades overtuigend te winnen. “Talentvolle combinatie” aldus de jury. In de tweede proef werd ook nog een mooie tweede prijs gehaald.

Nieuwe aanwinst Go go vivaldi (v. Vivaldi) liep zijn L2 debuut met een mooi winstpunt. Hij staat pas sinds twee weken op stal en toont zeer veel bereidwilligheid om te werken en beschikt over een super fijn karakter!

Romy Ticheloven won met Cigarillios Z een 5e prijs met 195 punten in de klasse L1. Resi Litjens scoorde met haar merrie Gilona twee mooie winstpunten in de klasse B. Gefeliciteerd!

image

Prijs in Nederweert

Op de selectiewedstrijd in Nederweert was het weer even wennen om op het gras tussen de bordjes te rijden. Desalniettemin scoorden Stephanie en Fifty Shades in de klasse M2 67,2% en wonnen daarmee een tweede prijs!

Samenwerking met KLIK Photography beëindigd

Na 4 jaar hebben KLIK Photography en ik in goed overleg besloten dat het tijd wordt om weer nieuwe wegen in te slaan. Onze sponsorsamenwerking is daarom beëindigd. “Ik heb KLIK zien groeien van hobby fotografie naar heuse professionaliteit, en vond het een uitdaging om daar deel van uit te maken! Ik wens KLIK nog veel mooie shoots en projecten toe in de toekomst.Bedankt!”

Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe (foto)sponsoren ☺️

image image image