Maandelijks archief: december 2015

Happy New Year

2015 mogen we bestempelen als een succesvol jaar! Een korte samenvatting:

Begin 2015 mochten Fifty Shades en ik deelnemen aan de Limburgse Kampioenschappen L1. Begin april werd Katniss Donja (v. Johnson) geboren, een mooi gezond merrieveulen. Door het seizoen heen werden er vele uitstekende resultaten behaald op de wedstrijden met Fifty Shades in de klasse L2. Dit werd in augustus zelfs beloond met het Limburgs Kampioenschap in de klasse L2. Het indoorseizoen ging voortvarend van start met scores van bijna 75% in de klasse M1.Ook ons nieuwe paard, General Lee, wist al prijs te lopen in de klasse L1. Het jaar 2015 sluiten we af met de selectie voor de Limburgse Kampioenschappen in de klasse M1.

“Tomorrow is the first blank page of 366 page book. Write a good one!”

Fifty Shades sluit jaar goed af

Fifty Shades sluit het jaar 2015 goed af door met 67% een tweede prijs te winnen in de klasse M1 op het concours in Merselo.

Fijne feestdagen

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2016!

Fifty Shades scoort

In Helden reed Stephanie met FIfty Shades in de klasse M1 naar een score van 70%. Hiermee wonnen zij een tweede prijs in deze laatste selectiewedstrijd met maar 1 punt verschil met nummer 1.

Hiermee weten zij zich te plaatsen voor de Limburgse Kampioenschappen.

Prijs met General Lee

Tijdens de vierde selectiewedstrijd, verreden in Reuver. Wist General Lee in de klasse L1 een 5e prijs te winnen met 192 punten.

Twee weken geleden won Romy Ticheloven in de klasse B een 8ste prijs in de klasse B dressuur. Proficiat!