Maandelijks archief: november 2015

Debuut voor General Lee

General Lee maakte na slechts een kleine week bij ons op stal zijn debuut in de klasse L1 met 193 en 186 punten en een super braaf paard waren we daar dik tevreden mee!

Romy Ticheloven met Cigarillios Z won op het concours in Asten-Heusden weer een tweede prijs (194) in de klasse B dressuur. Gefeliciteerd!

Winst in de klasse M1

Stephanie en Fifty Shades wonnen in de klasse M1 in Someren weer twee eerste prijzen. Voor de eerste proef kregen zij 203 (67,7%) punten en voor de tweede proef 209 (69,7%) punten.

Op deze wedstrijd wist Romy Ticheloven met Cigarillos Z in de klasse B met 187 punten een 2e prijs te behalen. Charlotte Ludin haalde met haar pony Nelly een 3e plaats in de klasse B dressuur in Velden. En Cynthia Bauer reed met Faye in de klasse L1 naar een 2e prijs in Merselo. Proficiat!

Fokmerrie Zildonja verkocht

Onlangs verkochten we onze fokmerrie Zildonja (zie kopje fokkerij voor meer info). Zij bracht ons twee mooie veulens. Ivy Blue Donja en Katniss Donja, met deze dames hopen wij in de toekomst onze fokkerij voor te kunnen zetten.

Wij wensen de nieuwe eigenaren veel fokplezier met deze merrie.