Maandelijks archief: augustus 2015

Nederlandse Kampioenschappen! (Hippiade)

Door Limburgs Kampioen in de klasse L2  te worden hebben Stephanie en Fifty Shades zich gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen, de Hippiade, dressuur. Deze worden verreden op 4/5 september op het KNHS centrum in Ermelo.

Startijd: 18.06 uur met startnummer 28 in ring 6

Oranje lintjes in Boekend

Op de dressuurwedstrijd in de Boekend behaalde Stephanie met Fifty Shades in de klasse L2 tweemaal een eerste prijs met 208 en 204.

Leerling Astrid Merkx wist met haar paard Emulandra tweemaal de eerste prijs te winnen in de klasse B met 197 en 212 punten. Gefeliciteerd!

 

Kittens zoeken een huisje

Onze stalkatten Peppa & Salt hebben beide een nestje kittens gekregen, op dezelfde dag, in het zelfde nest. Inmiddels zijn deze 8 kittens zelfstandig, zindelijk en über lief. Uiteraard gewend aan mensen, maar ook aan paarden en aan de hond. Ze zoeken een warm huisje!

Limburgs Kampioen!

Het is gelukt! Het doel was ons om in de prijzen te rijden op de Limburgse Kampioenschappen in Reuver. Met een uitstekende ochtendproef wisten Stephanie en Fifty Shades zich te kwalificeren voor het afkampen in de middag. En met nog een hele mooi proef in de middag werden zij Limburgs Kampioen klasse L2.

Iedereen bedankt voor het supporteren, speciale dank aan de mensen die mee gegroomd hebben en complimenten naar de top organisatie van het LK in Reuver!

Foto credits: www.astridmerkx.nl