Maandelijks archief: september 2013

Gewonnen en ZZ-zwaar startgerechtigd

Op de avondwedstrijd in Herveld stond Westlife er scherp aan. We kunnen steeds makkelijker door de proeven heen marcheren en daardoor ook beter afwerken. Dit resulteerde in 64,76% (incl -2) en 65,14%, waarmee we beide proeven wonnen! We stonden hiermee bijna 10 en ruim 30 punten los van de num. 2.

Door deze mooie scores mogen we inmiddels ZZ-zwaar starten. Wanneer we de overstap maken is nog niet gepland.

5 jaar Zinedine Zidane

Ik weet het nog goed…juni 2008 gingen we in Gelderland kijken naar een grote slappe slungel: Zidane.

Hij was 4 jr en pas net zadelmak. En waarom weet ik niet meer,maar hij sprak mij aan en dus ging hij, na goedkeuring, mee naar huis. De zomer trainden we thuis door, waarna we in de winter begonnen in de klasse L1.

Inmiddels heeft Zidane Z1 gelopen en is hij ZZ-licht afgericht. Starten doen we niet meer, maar hij vervult zijn taak als leerpaard uitstekend.

5 jaar Zinedine Zidane

Ivy Blue Donja twee maanden

Inmiddels is Ivy Blue Donja (v. Charmeur) alweer twee maanden oud. Ze ontwikkelt zich uitstekend en lijkt een belofte voor de toekomst. Voor de geïnteresseerde: Ivy Blue Donja is eventueel te koop.

Op onderstaande foto’s is Ivy Blue nog geen twee maanden oud. Mama Zildonja zijn we langzaam weer op aan het pakken onder het zadel

20130905-004459.jpg

20130905-004510.jpg

20130905-004528.jpg

KLIK photography gaat Stephanie sponsoren

KLIK photography is ontstaan vanuit een enorme passie voor fotograferen. Guido van Herten is zelf nog een beginnend ruiter, maar hij legt maar al te graag de klik tussen ruiter en paard vast in een prachtig moment. Zijn visie is dan ook: is er een klik, dan toon je inzet en san is het resulaat ook mooi!

Guido’s doel is niet alleen om de klik te laten zien, maar ook aan een ieder te laten voelen. Zijn foto’s kenmerken zich door een creatieve invalshoek.

Na een eerste fotoshoot samen met Westlife ontstond het idee om te gaan samenwerken cq sponsoren. Stephanie is hier uiteraard erg blij mee!

Voor meer info over KLIK photography of het bekijken van een uitgebreid portfolio zie de website

20130905-002444.jpg

Subtop Bocholtz

In Bocholtz werd een subtop wedstrijd georganiseerd waar ook Z2/zz-licht gestart kon worden. Toch ietswat teveel geimponeerd door de vele goede paarden konden we de spanning niet helemaal af laten vloeien. Ondanks dat wisten Westlife en ik wel nog 61,5% te scoren!

Topgroom Milin houdt Westlife goed vast

20130901-150259.jpg