Maandelijks archief: augustus 2013

Tweede prijs in Beuningen

Voor het eerst gingen we op wedstrijd naar Beuningen. Daar stond een hele mooie accomodatie voor ons klaar. Waar we ook weer op zand konden starten.

Westlife wordt weer steeds constanter in het ZZ-licht. Met losrijden voelde hij fijn los door het lijf aan. Dit konden we ook meenemen in de proeven. De pirouttes gingen nu in de proeven ook fijn.

Voor de eerste proef kregen we ruim 60%, deze punten waren naar onze mening erg zuinig. De tweede proef scoorden we wel naar verwachting 64% en hiermee wonnen we de tweede prijs.

20130824-151041.jpg

Ebony (v. Sandreo) ontwikkelt zich goed!

4 maanden geleden ging ik samen met vriendin Marlou paarden kijken. Ze zocht een jong dressuurpaard, merrie, zadelmak en volledig gezond. Na wat omzwervingen kwamen we uit bij de PROK merrie Ebony (v. Sandreo), net zadelmak, heel lief in de omgang en ontzettend werkwillig. De klik was er en zodoende kwam Ebony al snel op stal.

Na 4 maanden van (lichte) training hierbij een filmpje van, inmiddels lesklant, Marlou en Ebony:
Ebony (v. Sandreo)

Fotoshoot door KLIK fotografie

Onlangs werden we benaderd voor een fotoshoot door KLIK fotografie. Deze shoot vond afgelopen dinsdag plaats. En Westlife mocht samen met mij model staan. KLIK fotografie wist ons op een subtiele manier mooi op de foto te zetten.

Wil jij ook zo’n shoot neem dan contact op met KLIK fotografie op Facebook of stuur even een berichtje naar mij voor meer informatie.

20130808-233153.jpg

20130808-233204.jpg

20130808-233210.jpg

Steun JennySchreven and Friends

Jenny Schreven and Friends, the ride against cancer. Samen gaan zij de strijd aan tegen kanker op 11 augustus. Tijdens deze open dag op Dressuurstsl Jenny Schreven staat er een leuk programma gepland, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen volr het KWF.

20130807-151926.jpg

Dakar (v. Vleut) in training

De 5-jarige springgefokte Dakar (v. Vleut) kwam onlangs bij ons op stal om door te rijden voor zijn nieuwe amazone. Zodat we samen even het eerste begin aan de training konden maken, waarna ze samen kunnen starten met een solide dressuurbasis.

Melissa veel succes met Dakar!

Hier een filmpje met een kleine compilatie van Dakar in training

Westlife staat weer vooraan

Op de kleine, maar fijne wedstrijd in Heijen konden we twee proeven op zand starten in de klasse zz-licht. Ondanks een temperatuur van 25g was het nog goed uit te houden.

Westlife stond prima in de hand en aan het been. Mindere punten kwamen met name voort uit mijn minder fijne voorbereiding, daarbij mag ik het geheel nog beter af gaan leren werken. Dan gaan de scores zeker nog omhoog. Hoogtepunten uit deze proeven waren absoluut de keurige wissels en draf-en galopappuyementen.

Voor de eerste proef kregen we bijna 62% en daarmee wonnen we een tweede prijs. In de tweede proef lieten we helaas net teveel puntjes liggen.

20130805-010119.jpg